valborg 12

det handlar om respekt L!!!! fffuuu!!!!!!
hade tenta i fredags och panikar lite nu över att det kändes som att det gick hur bra som helst, alla andra säger tvärt om så börjar fundera på om jag missuppfattat tentan eller så är jag helt enkelt bara grymt bra :) har varit en tuff helg och i morgon är det valborg. vi ska ha litefmekamp och grillning med klassen, sedan blir det brasa och utgång. jag hoppas det är en kör som sjunger in våren också!
TA INGEN SKIIIIIIT!!!!!!

09.04.12

överanalysera, tänka för mycket och vara allmänt osäker ena stunden och andra stunden helt säker på vad som händer!!!! jag tror att jag håller på att mindfakka mig själv ganska hårt just nu!! aja..är hemma i trollhättan över påsk och åhhh vad jag gillar denna staden, åker tillbaka till ÖSD i morgon och känner att jag inte riktigt hunnit med allt jag vill..har träffat lisa, anna, oscar, jessica, alexandra, mormor, karl, erik, moster, familjen och några till men vill stanna länge.. nästa gång jag kommer hit är det för 3 månader:D
nu väntar jag på anna panna och vi ska se film och mysa...dock finns det ingen återvändo nu riskbruk och missbruk kallar, ångesten som uppstår när man tagit ledigt och inte ens öppnat en bok under hela påsken...gaaaaaaah!!!!
jag falllllllller, men jag gillar ;)

RSS 2.0