pössss

händer mkt nu!! flytt till östersund, socionom utb, huvud fullt!!! lovar att skriva meer snart!!!

06.01.12

har precis ätit frukost och vet inte riktigt vad jag ska göra. brände sönder mig igår och kan absolut inte vara i solen idag. har legat lite i hängmattan, i skuggan, på stranden men rastlös till tusen blir jag efter bara 30 minuter. läser massa böckeer. det här stälet är verkligen helt underbart. Jag känner mig som någon författare som stuckit iväg för att finna mig själv på en öde ö typ! har blivit vän med rastaman i baren. riktig trevlig kille som är lätt att prata med.
inatt v ar den en knäpp-fågel som höll på med ngt fuffens utanför fönstret...fasen vad det lät!!! jag hade precis somnat, vilket inte är det lättaste med fetingbrännan, också sätter fågeln igång. vi bor på stranden i bungalows så det hörs precis vad som händer utanför. tur att det inte finns så mkt farliga djur iaf. när vi bodde i bungalows i Tarangiri (nationalpark) blev man ju sjukt rädd när man hörde ngt på natten itanför. då var det antingen ett lejon eller en elefant likso>M :P haha!!
att sitta och titta ut på indiska oceanen är otroligt, det ger ett lugn!! jag som annars är en ganska energisk och stressad människa blir tom lugnt... hääärligt!! dock ltie rastlös! blir nog till att spela tennis snart, svårt när det är sol överallt bara.. jag känner mig som nya kissie eller någon. mina läppar är sönderbrända så det känns som jag gjort ngn slags ifyllnad!!
i morgon ska vi ut på en snorkeltur med en kille ur personalen. såg båten igår och det är ionte direkt ngn motorbåt. det är en söööt fiskebåt com ser ganska skruttig ut och som vi ska segla. ska bli roligt aTT se vad havet här har att erbjuda, jag är ju lite av en snorkel-fantast, dock rädd för sharks men jag menar, hur stor är chansen...peppar peppar!!!
ringde för ngra dagar sedan till beach comber i dar s saalam för att kolla om de fått mitt bagage!! ursäkta nu men FUUUUUCK THEM!!! förbannat vad jag blir förbannad på dem. !!! så kommer antagligen inte få tillbaka det alls!!!
nu blir det en milkshake, bok, hängmatta och fin utsikt på shemat!!!
pussssssss

MBUIUNI BEACH

som sagt rena paradiret. men allt har en baksida. solen har bränt hela mig!! friterad kräfta!!!

asante sana

har precis fått världens uppenbarelse, skulle nog vilja kalla det så. mitt intryck generellt av afrikaner här i tanzania har inte varit det bästa om jag ska säga så. landet är helskönt men människorna försker lura dig på pengar hela tiden, ta hand med dig och vägra släppa, följa efter en osv. men nu till saken, min uppfattning är förändrad
i morse blev vi hämtade av prästen daniel vid nio tiden. vi begav oss till "mitt i ingen stans" ett skjul stort som ett vanligt garage skulle jag vilja säga. det var kyrkan det, de började pynta den medans vi fick sitta och dricka sockrat te. vi var gäster och vanligtvis brukar det inte vara någon gudtjänst där på måndagar men eftersom vi skulle komma så hade de arrangerat världens största grej med två olika körer. alla kom och kramades med oss och var super söta och trevliga. gudtjänsten började och det var massa sång och dans. det satte sigen tjej bredvid mig som hette Azane tror jatg. hon översatta från swahili till engelska. vi blev presenterade och fick säga några ord och gå fram och hälsa på de äldsta medlemmarna och prästen och hans evangelister. när körerna satte igång att sjunga bev jag riktigt rörd. det var så vackert. vi köpte med oss 10 st skivor hem till sverige. jag är helt tagen av detta och kan inte förklara med ord alls vilken upplevelse det här har varit. det är därför det blir mest massa ordbajs ;) dagen är inte slut. nu ska jag dusha, endast kallt, och sedan beger vi oss till daniels familj för middag och dans och sång hela kvällen. i morgon ska vi besöka en gudtjänst för mazaierna. det blir traditionell dans och säkert ika underbart som idag. det enda jag kan klaga på är att det är varmt. stå och dansa i kofta och långklänning är väl inte så gött direkt. men helt seriöst det skulle kunna vara 100 grader till och jag skulle dansa. bilder kommer.... ska säga att denna dag var lätt en topp 5 i mitt liv!!!!
afrika levererar och det gör även männen!! haha, sitter i en soffa på hotellet och dum som jag är säger jag hej till folk som går förbi. fick nyss en e-mail adress till en man. först ville han ha mitt nummer, jag sa att jag inte hade ngt...yeeah right liksom. sedan ville han ge mig sitt och jag sa nej tack. då gick han och kom sedan tillbaka med en lapp med hans email på. så kära läsare feel free : [email protected]
ett tips till svenska killar: lär er dansa som killarna här!!!!!
karibo
ps: mitt bagage är fortfarande på rymmen så är klädkappad!!! hoppas jag får tillbaka det innan jag åker hem, finns en del jag behöver ha med mig på flytten till östersund!

RSS 2.0