så här kändes de för några dagar sedan!

usch och blää.. kan inte allt bara fungera när man kommer till sin nya lägenhet. det är stort och fint men ugnen funkar inte, vi har inget strykjärn, min ac funkar inte så de är svinkallt på natten och nu har jag blivit förkyld, lamåporna funkar när de känner för de, inte direkt roligt att komma hem när de är bäcksvart och inte se ett skit. har sagt till liselott som är min team manager och hon har antagligen rint till hyresvärden, men spanjorer gör ju allt i sin egen takt. dessutom är de jobbigt att ionte kunna gå ut utan att höra någon ropa ngt eller vissla efetr en, åhhhh dra åt fanders säger jag bara! IDA OCH LI mina vänner bor jag inte med, ca 10 min med buss till ida och ca 1 h med buss till li. men jag och ida ska ses på fredagkväåll och ha de gött.  ska dessutom bo med en finne som tydligen är full dygnet runt så just nu känns inte allt så bra. varnyss uppe hos rose (finne nr 1) som gav mig massa piller mot allt möjligt, så snällt av henne! jag mår skit, huvudet vandrAR SNART IVÄG AV SIG SJÄLV OCH halvmandlarna hoppar snart ner i magen. ajajajaj!! internet har vi inte heller i lägenheten som vi typ blivit lovade, usch och blääää! känner mest bara för att vara själv hela tiden. sofia är en glad prick som är tur att jag har. de gamla guiderna är också himlans najs iaf kasper, lena, sofia och AK, vi kommer nog bli ett gott gäng. men just nu orkar jag inte socialicera mig för 5 öre.

har varit på roadtrip över hela östsidan på mallis idag. himlans najs när man har feber och ont överallt. det var vackert som tusan men lite svårt at njuta av. jag har min lilla teori om att de är nu efter blue academy när man kan relaxa lite som jag blir sjuk. nu har kroppen tid att känna efetr påriktigt och då pang bom krash typ!!

jag hatar att vara sjuk, kjag blir typ världens mest negativa människa då som ni märker. dessutom saknar jag julia gebel eurenius som en häst. och alla mina fina vänner i trollhättan och världens bästa folk i bergen. kan ni inte komma hit nu med en gång och göra mig lite glad :P ska nu avsluta detta inlägg med lite kodord, bergenfolket tag er i akt.

"ingen vill ha mig, ingen tycker om mig..för jag äter maskar"  <33 till er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0