kooooov

igår var de då fest! fick kuta till bussen som var 5 minuter för tidig, vi hann men vilka älgkliv det blev. kommer till julia som bor i ett supermysigt kollektiv med trevliga människor. till henne har vi emd oss lite allt möjligt eftersom vinmonopolet stängde 15 och efter 18 får man inte köpa alkohol i mataffärerna här, wiiiierd!

innan vi åker får vi lite panik över valet av kläder, vi har inte med oss några direkt partyoutfits så att säga. elin körde på jeans och t-shirt och jag körde på skjorna och tights. Vi kommer till tjejkvällen som visar sig vara ett födelsedagskalas med prinsess-tema.. OOOOPS! här kommer vi i jeans och tights på hennes 23 årsfest. ne fy vilken komisk situation. tjejerna var riktigt trevliga men kände nog attg vi skulle dra där ifrån ganska snart. pratade med en supernice kille från cape town som var här och jobbade som arkitekt designer eller va han nu sa. det fanns även en svensk kille som sprang runt och försökte sno folks dricka, jag skulle tro att han var ganska påtänd hela han. han fnittrade som en liten bäver och trodde han var jätte diskret..nooot! efter ett tag gick vi ner till vardagsrummet på nedervåningen och satte oss med julias romies och hans kompisar. Han var tysk och pratade flytande norksa efter 1 år, hjäälp!  vi diskuterade fucking åmål, jalla jalla, cops och massa andra svenska filmer. De älskade fucking åmål och tyckte det var himla roligt att vi hette agnes och elin, haha! gick till Vågen vid tolv och köpte en stor cider, 62 kr hur billigt som helst ju! blev helt glad :)

allt är stängt här i bergen på söndagar så igår köpte vi mozarella pizza så det ska vi äta med lite sallad på snart. mumms. har inte ätit kött på snart 3 veckor, det funkar fin fint.

denna veckan blir det mycket jobb. mån, tis, ons, tor, lör. bara å köra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0