Tror du det, så tror du fel..

av ngn anledning så gillar jag att min överskrift oftast består av emil jensens citat eller texter.. kan kanske bero på att det är vad jag lyssnar på ofta när jag är ensam, har lärt mig att lyssna på långsamma låtar igen efter några år ;) haha! börjar klockan fem idag, OCH UNDRAR SKARPT VEM FASEN DET ÄR SOM HAR KOMMIT PÅ ATT DET SKA VARA NATTÖPPET PÅ GALLERIET I NOVEMBER!?!?!?!?! jag menar orka jobba natt när man jobbar på ett cafe!

igår vart en riktigt bra dag. det där med jobbandet går verkligen upp och ner. ska säga att jag aldrig ogillar mitt jobb utan trivs helt okej med det oftast. men igår var det liksom, wiiiieee det här vill jag göra i trollhättan när jag kommer hem också!! cafe är grejen för mig tror jag, hemtjänsten och vården var grejen för mig!! fast jag är väldigt nyfiken på sociala omsorgen så får se vad jag tar mig till. det jag vet är att jag i allafall efter tanzania ska vara hemma ett tag och jobba eller studera i sverige!! är lite trött på allt flängande och farande!
färgade håret på runa igår och shiiit vad jag vill ha hennes hår!! d3et blev mörkt med lite röda nyanser i och skit najs enligt mig, ungefär den färgen jag vill färga till! fast jag vet ju att det inte är ngn ide att färga innan jag åker iväg för då blir håret grönt eller så går all färg ut och det bildasd någon konstig nyans!!

får se om julia hör av sig snart, ligger fortfarande i sängen och läser!! mumms..

pussoklem

im gonna live forever!

vilken helg vilken helg... ni vet jag att jag lever.. trodde på riktigt att jag skulle dö ett tag där.. såhär magsjuk har jAG INTE varit på ca 5 år skulle jag tro. blääää!! har kramp i rygg, mage och ben nu för jag är helt färdig!! har börjat äta lite smått nu igen, men tror det kommer bli svårt att äta på jobbet igen, det var ju liksom min lunch där som kom upp!

det är underbart att bo i kollektiv när man är sjuk, fy fan vad ltie respekt folk kan ha!!! HELT SJUKT! haakon och dan satt och drack öl här i fredags när allting började, jag sprang fram och tillbaka på toaletten och tänkte bara använda en toa så de andra inte skulle bdehöva bli smittade men självklart när jag precis behöver spy så har haakon gått och kissat så får i panik springa till den andra toaletten!! åhhhh.. sedan bodde jag på toaletten i tio timmar den natten, var helt slut !! och då mitt i natten kommer det massa folk som ska göra nattamat!! öystein ber om ursäkt och det är lugnt för han är så snäll..

inatt när jag ligger och spover kommer en full dan och haakon hem!!! ag hör hur de börjar ringa runt till folk och drar ihop till efetrfest i vårt vardagsrum, jag bor granne med vardagsrummet och hör klart och tydligt deras telefonsamtal, så jag går upp och säger "NEJ NI SKA INTE HA NACHSPEIL" dan säger att de inte ska det och efetr 30 minuter dyker hela "min" svenska liga upp alltså folk som jag umgås med, de dyker upp hos mig för att gå på efterfest hos min romie, fyyy faaaaaaan! säger till att alla ska gå och ber dan dra åt helvete, alla går efetr ca 30 minuter men väljher då att ställa sig ute på gatan utanför mitt fönster av någon konstig anledning, jag hör precis vad de säger och det var väl inte direkt roligt att lyssna på om jag säger så!!! jag hoppas att mina svenska vänner förstod att det inte var dem jag var arg på och att de kabnske förstod att det inte direkt var världens roligaste överaskelse att vakna av när man varit magsjuk!!!

nu vaknade dan och honom ska jag inte prata emd på hela dagen har jag bestämt!!!!!

oj vilket rolgit inlägg, haha!!

något som är rolgit är att oscar berndtsson fyller 21 år idag, GRATTIS KILLEN :) du är väldig bra :)


...

ligger i min säng och tror nästan jag ska dö.. jag är antingen magsjuk eller så har jag blivit matförgiftad! jobbade till sex idag fast jag borde gått hem efter min lunch för det var då jag brjade må kasst... nu har jag spytt 4 gg och mår jätteillaigen!!! fyyyyyy hade glömt hur mycket jag hatade det här...!!

jag längtar hem till någon som kan ta had om mig.

fyyyyyyy

shut up and listen!!

så upprepas historien igen. från och med idag ska jag börja öva på att hålla käften och inte alltid säga vad jag känner och tycker hela tiden..det är inte alltid bra! något som är bra är att jag fick lön idag, jippie!!

satt på ett tak idag och pratade konstiga och fina saker. först med en pojk och sedan med en jenta! det där taket på danmarksplass är allt bra :)

nu ska jag sova för att vakna om ca 12 timmar, jobbar kväll i morgon och ska sova till typ 14 :P så naaajS!

kos o klem


:)

jobb 10-22...pengarpengarpengar!! får försöka tänka så:)

hur lyckliga kan vi bli...

kom precis hem från en promenix med runa, vilken tjej :) vi jobbar tillsammans och för er som har mig på facebook kan ni se att vi även hänger lite, hon är en av de jag kommer sakna ordentligt med bergen. henne och mina partysvenskar ;)

i morgon blir det jobb 10-18. fick schemat för november och december. haha, jag ska jobba nattöppet, hoppas OB är bra..antar att det är 11 kr mer som vanlgit på kvällen. men jag menar, jobbar jag till tolv så vill jag gärna ha fett med pengar för det :P vem har kommit på att det ska vara nattöppet på galleriet? herregud vilket påfund. sedan ska jag även jobba lyskvällen eller va de hette. sjukt hektisk kväll tydligen, hela bergen samlas på torget och kollar på fyverkerier och eftersom mitt jobb är mitt i tan så kommer det vara sjukt mycket folk!

lyssnar på emil jensen och försöker kväva dans konstanta skjutande (han spelar battlefield 3 och jag käner för att skjuta honom!) har stått ut med detta ljud 24/7 sedan den 1 september nu, gaaaaaah!

bilden är från våran första månad i sydney, så ovetande om världens ondska. du är långt bort och jag önskar att jag var hos dig nu! tänker på dig hela tiden och hoppas att du har det bra och att vi ses snart!!! det är svårt att vara långt bort när du har det svårt! <3

kos o klem


jag är så thihi, rolig ehhh!

har gjort i ordning mig och ikväll blev det den lilla svarta på!! väntar på hulls som ska dyka upp, då kan man få vänta ;) haha!! kommer på mig själv med att jag sitter och kollar på tv och härmar uttalen!! SÅG PÅ SVT förut och då vard et några killar från umeå som pratade och helt plötsligt hör jag mig själv försöka härma dialekten och det de sa!

nu ser jag på norska idol och hör mig själv akkuratta dig och akkuratta hit!! haha, bra att man är lättroad!!

what are words!

ligger och lipar som ett litet barn. såg precis videon  till chris medinas låt what are words. i videon var hans flickvän med och usch så fint det var...

ikväll blir det metro och vippen ;) steeeek haha :D

vilken dag.. 02.11.11

inte en okej dag. känner mig sjuk, har vaccinerat mig och längtar hem. bara sex veckor kvar, håll ut agnes!! som ni ser på tidigare bild ligger jag i sängen och har dragit upp täcket hela vägen till hakan. det är kallt och jag tror jag är sjuk, kan vara inbillningsjuk eller påriktigt. det märker jag i morgon. kan även få en influensachock av vaccinet jag tog idag, inför tanzania gulfeber. hoppas jag slipper det. mitt hucvud dunkar..

men min helg var så bra så det fanns inte. kan inte du bo hos mig jessica, sova på mitt golv i sex veckor till ? :) det var så mysigt att ha henne på besök, någon som verkligen känner en.

det luktar hundmat i hela vårat kök, killarna lagade mat igår och har inte städat så det stinker.. bläääÄ!!

nus ka jag ta på mig mina flufftofflor och läsa tidning på internet, snacka om ouppdaterad tjej, har inte sett på nyheter, läst tidningar elelr tagit dela av några världsnyheter sedan ca den 31 mars i år. SJUUUUKT!!!

pussokram ses i stan och ösnak mig krya på mig <3

.


buhuuu!


RSS 2.0