varför klaga :P

 

blev en super ninja shopping igår inne i palma tillsammans med anina. vi missade bussen så fick ta en senare och hade endast 2 h på oss. dessutom hittar vi inte i palma så vi frågade oss runt på engelska och uber dålig spanska. målet för säsongen är att lära mig såpass mkt spanska att jag kan föra en ganska så normal konversation. har redan kommit en bit på vägen men ack så mkt mer att lära sig :P
skulle gått på pirates musikal ikväll men det blev inställt så ska gå nästa vecka istället. alla engelska guider kom idag så snackade lite med dem, de verkar najs. vi ska ut tillsammans på fredag och "mingla" som det står i papprena. hahaha!! i morgon har vi cocos birthday till halv nio och efter det blir det hem till liam och förfesta med hela teamet från 2 entertain och sedan banana beer. första riktiga utgången för min del här på mallis så ska bli riktigt najs. är ledig på fredag så då blir de nog palma, li, lena och ida som står på schemat :P

man kan lägga en massa tid i livet på att vara sur, arg och förbannad. mycket bättre att gå vidare, glömma och vara glad. jag vet vart jag har dig nu och det kommer aldrig bli som det en gång var förut men det är ändå skönt att veta. säger som kungen sa, nu vänder vi kapitel och siktar mot nya mål!
ABSOLUTELY NO DECORUM!!!!

här jobbar jag!!!


this piece of poetry is meant to do harm?!! :P

detta har hänt under min period på mallis:
agnes har varit på en sjukt bra musikal, come fly with me.
agnes har bränt sig
agnes har träffat fina vänner
agnes har ridit och till och med travat= kommit över sin rädsla för hästar. valde medel avancerad grupp fast än att hon inte ridit på 12 år typ.
agnes har spelat vollyboll mot ving, och ägt sönder med sina survar! vi förlorade dock:(
agnes har träffat chark-elin som gick musik en termin, hon jobbar för ving.
agnes har roadtrippat runt hela mallis
agnes har varit med och öppnat upp ett nytt hotell
agnes har varit och supershoppat i palma
agnes har börjat äta frukost, det var på tiden
agnes har fått nya uppfattningar om folk
agnes har bestämt sig vart hon vill plugga när hon väl börjar ngn gång i framtiden
agnes har träffat Ida och Li <3
agnes har dansat linedance
agnes har ridit mekanisk tjur
agnes har skrattat mer än på länge
agnes har lärt sig förstå danska och prata lite

nee herregud nu orkar jag inte mer. som ni förstår har de hänt sjukt mkt!! händelserikt liv, i looove!!

men nu är agnes trött och ska sova
puss till familjen<3

She feels angry and disappointed when she realizes that people are not those she thinks they are.

har fått internet nu så snart blir det skype gott folk!!!

sitter på jobbet coh grejar med det mesta inför arr i morgon.

igår var de coco´s birthday så hade minidisco och åt tårta på jobbtid, naaaajs! i like this job!!

har även fått massa tabbletter av farbrordoktorn.. var tydligen mkt mer sjuk än jag trodde. men nu mår jag bra efter lite piller!! mumms, haha!! jobbar bara halvdag idag så ska in och träffa ida sedan och prata av mig, är inte på världens bästa humör just nu. eller joo jag är glad över att vara här på mallorca och leva i min lilla bubbla där ingen kan ta sig in förutom teamet.


såhär känns de nu!

jag är med i världens bästa team och vi öppnar upp ett nytt hotell på alcudia pins förtillfället, vilket kommer bli bäst och vara sjukt meriterande för mig :P har jag världens bästa jobb eller. hade svårt att tänka mig att man med glädje vill jobba över hur mkt som helst. i morgojn kommer de första kunderna och de ska bli fett! fast för mind el är de roadtrip på västra sidan.

igår blev vi bjudna på musikal, come fly with me.. så sjukt bra!!!! OMG va fett de var. fick champange och massa gott till... och i morgon blir vi bjudna på middag på en restaurang som vi rekommenderar till våra kunder sedan blir de till at rida häst och sedan ha BBQ..

nu blir de till att göra iordning sig innan vi ska ut och äta indiskt hela gängen! love life?!?!?!??!!??!! JAAAAA

så här kändes de för några dagar sedan!

usch och blää.. kan inte allt bara fungera när man kommer till sin nya lägenhet. det är stort och fint men ugnen funkar inte, vi har inget strykjärn, min ac funkar inte så de är svinkallt på natten och nu har jag blivit förkyld, lamåporna funkar när de känner för de, inte direkt roligt att komma hem när de är bäcksvart och inte se ett skit. har sagt till liselott som är min team manager och hon har antagligen rint till hyresvärden, men spanjorer gör ju allt i sin egen takt. dessutom är de jobbigt att ionte kunna gå ut utan att höra någon ropa ngt eller vissla efetr en, åhhhh dra åt fanders säger jag bara! IDA OCH LI mina vänner bor jag inte med, ca 10 min med buss till ida och ca 1 h med buss till li. men jag och ida ska ses på fredagkväåll och ha de gött.  ska dessutom bo med en finne som tydligen är full dygnet runt så just nu känns inte allt så bra. varnyss uppe hos rose (finne nr 1) som gav mig massa piller mot allt möjligt, så snällt av henne! jag mår skit, huvudet vandrAR SNART IVÄG AV SIG SJÄLV OCH halvmandlarna hoppar snart ner i magen. ajajajaj!! internet har vi inte heller i lägenheten som vi typ blivit lovade, usch och blääää! känner mest bara för att vara själv hela tiden. sofia är en glad prick som är tur att jag har. de gamla guiderna är också himlans najs iaf kasper, lena, sofia och AK, vi kommer nog bli ett gott gäng. men just nu orkar jag inte socialicera mig för 5 öre.

har varit på roadtrip över hela östsidan på mallis idag. himlans najs när man har feber och ont överallt. det var vackert som tusan men lite svårt at njuta av. jag har min lilla teori om att de är nu efter blue academy när man kan relaxa lite som jag blir sjuk. nu har kroppen tid att känna efetr påriktigt och då pang bom krash typ!!

jag hatar att vara sjuk, kjag blir typ världens mest negativa människa då som ni märker. dessutom saknar jag julia gebel eurenius som en häst. och alla mina fina vänner i trollhättan och världens bästa folk i bergen. kan ni inte komma hit nu med en gång och göra mig lite glad :P ska nu avsluta detta inlägg med lite kodord, bergenfolket tag er i akt.

"ingen vill ha mig, ingen tycker om mig..för jag äter maskar"  <33 till er

mallorca it is!!

så nu blir de mallis i 7 månader :P jag är så lycklig.. vi är dream team dessutom.. agnes, li, idag, sofia!! OMG! :P

ingles!

sitter just nu och äter på kina!! efetrsom  jag bara äter fisk och inget annat kött så fick ja beställa fisk i jordnötssås men ojdå va konstigt de smaka :P hahaha!!'

nu går vi och möter upp grabbarna för att förfesta innan de blir holiday och sedan blir de ingles med grabbarna grus och mkt mer :P ingen hemgång innan 06.00 :P

pussokram

grabbarna grus it is!

tjenare folks!!
ligger just nu och chillar i sängen och lyssnar på melody club. blir en timmas powernap innan vi ska ut och äta för att sedan gå vidare och fira andreas som fyller 20 år. idag var de sjukt roliga uppgifter. vi blev indelade i grupper och skulle framföra en liten presentation som hade med blue spirit att göra. jag och mitt lag körde chearleding, supernajs inför 50 pers! hahaha, blue academy, passion is or strategy och så vidare :P vi hoppade runt och hade gjort pompoms. vilken famnasi man har :P jag vet att det inte blir turkiet för mig så då blir det antagligen gran kanaria, kreta eller cypern vilket inte låter helt fel :P köpte navelpiercings igår och de var tur de för tappade min i poolen idag :( dcen var ju så söt, men sånt händer och fötter. jag är mer och mer inställd på att åka direkt till min destination. igår var vi ute på holiday och drack öl med guiderna, sjukt trevliga. en av guiderna kommer från vänersborg ocxh hon är sjukt trevlig. esben kom in till oss idag och sa att endast 50 % av oss skulle få jobb nu eftersom de ska stänga ner resorter i egypten osv. ingen fattade någnting och blev helt besvikna, sedan går de upp för oss att det är 1 april, så haha april april :P har legat vid poolen och göttat mig tills nu, har fått lite färg men mer ska de bli. ser ut som ett lik på benen, inte allt för kul om man ska gå i shorts :P men man får väl börja någonstans :P jag hänger mest med Li men måste säga att jag är helt kär i alla människor här, de är så sjukt sociala och trevliga och det sägs att fritidsresor har samlat skandinaviens sociala elit här på gran kanaria för tillfället. d3et kan mycket väl stämma, för gud va trevligt vi har tillsammans! det suger att de inte finns internet på rummen därför de inte blir en allt för aktiv uppdate. min roomate ida är hur skön som helst. efter att vi kom hem från krogen igår låg vi bara och skrattade i säkert en timma. vi fick nämligen i läxa att tänka ut ett tillfälle då vi fått riktigt bra service och i hennes fall var de när hon blev magsjuk på arlanda och sedan gick på planet till thailand, en spya mitt i gaten in till flyget.. ne va taskigt att skriva det här men ni vet ju ändå inte vem det är :P haha!!!
anyway! sov sött, nu blir de powernap och sedan mat!!


pussokram

RSS 2.0