one of us is gonna die young!

har precis ätit gröt och lyssnar nu på the ark. chattade med berra nyss, en kortis bara, usch vad jag saknar honom! det är assmörkt ute och måndag vilket känns lite sådär liksom.. sjukt långt kvar tills det är lördag :P haha!! går in på min 3dje vecka på BIT.

får lite panik över skattekortet som inte kommit än! komer inte de snart får jag betala 50 % i skatt på min första lön. de måste komma idag eller i morgon!!

nu kilar jag iväg till jobbet 9-17 it is!!

kärlek



fick just idag världigt mycket längtan efter en viss  julia gebel eurenius!!

oslo!

toddelloooo!
söndag morgon/middag! har precis vaknat, träffade julia igår efter jobbet så blev lite vin och tjöt med två norskar..blev gandska sent för min del alltså. var redan sjukt trött efetr att åka tåg till oslo natten mellan torsdag och fredag och till ebrgen mellan fredag och lördag, gasaaaaaah! sedan jobb på de när jag kom tillbaka hem, zooombiieeee!!

kom till oslo halv sju på morgonen och gick direkt in på ettt seven eleven och frågade efter vägen till den bussen jag skulle till, världens sötaste människa i kassan förklarade och var skittrevligt, han gjorde min dag typ!  så gick och bostade tändern och sminkade mig på en toalett och köpte sedan en bolle till frukost.
åkte till intervjun, vi var tre svenska tjejer och två norska fast alla bodde i norge. skittrevliga tjejer verkligen och intervjun var till och med rolgit liksom, fick göra problemlösningar och massa skojj :) thihi!! sedabn var de enskilt samtal och damen tyckte jag skulle passa som både reseledare och barnledare så hon al till mig som det också.. men får reda på i veckan om jag får de men det värsta är att allt kändes så bra så kommer bli sjuktbesvikenomjagintefåprde....... neee den som levcer får se, annars stannar jag här ett tag :) men förhoppningsvis blir de grand crandcanaria den 31 mars och två veckors utbildning och sedan köör ja... hoppas hoppas. men men!! om jag inte får de beror de nog på provet, usch och blää hade pluggat in massa årtal och grejer och så frågade de typ om norge och inte sverige som jag hade pluggat på så 6/12 var ju inte ngt att hänga i granen men bherättade ltie det jag visste för dem ;P haha!!

nu ska jag ochb julia åka till donken och käka söndagsmiddag :P elin är så snäll och ger oss gratiskuponger, gilla!!

elin har en riktigt söt mamma, hon skickar massa roliga grejer med posten. inatt nmär jag kom hem hittade jag damsugarpåsar som elin beställt och ett mycket spännande tubpaket från nossebro! det var tidningar och messmör till elin, fast tyvärr hade tuben gått sönder och lagt sig rätt över omslagsflickans ansikte, såg lite roligt ut:)

nu ska jag duscha! pussokram ses i stn

dont carry the world on your shoulders

har hittat en konstig knöl på min högerfot, det sitter uppe på foten och brukar inte vara där? usch vad kan det va? känns som ett av blodkärlen har blivit tjockare och rundare, gör lite ont också! nee fyy!!

skar mig i handen igår på jobbet . detta jobb misshandlar en..mina händer och armar har brännsår, skärsår osv..

elin jobbar och jag är svintrott.. upp och hoppa kl 5 inget för mig.. blää!

bussen kom 10 minuter för tidigt idag, vad är felet? som tur är så går jag alltid ut 15 min innan bussen går för här vet man aldrig med bussarna, skyss fyy på er! ibland håller jag på att komma sent till jobbet då bussen aldrig kommer... nee ska nog skriva en insändare till bergens nytt eller vad nu tidningen akn heta!

inte okej!

kl 5 singer mitt alarm. neeee fyyy inte okej någonstans! jag menar, det går emot allt som heter agnes typ. jag som älskar att ligga kvar och dra mig i sängen utan att ngn tvingar upp mig. blääääääääääääääää!

är i allafall sjukt trött och har precis ätit gröt, ska försöka få i mig en banan på busshållsplatsen också, men seriöst vad håller ja på mig.. aahh joo just det jobbar! det är bara att bita i dte sura äpplet ibland och görat!!

skar mig i handen igår på jobbet, ganska djupt faktiskt. det vägrade sluta blöda oh idag känns de som jag cuttade av massa nerver då det känns konstigt att röra handen. "hejsan jag skulle vilja ha en blodig kyckligtbaugett tack".. haha!

nu blir de till att ta bussen till jobbet... cheeeers

feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeets



känsel i fötterna har man ingen efter att stått upp i 9 h. OMG vad ont jag har, borde köpa bättre skor men köpte ju precia de jag har när jag jobbar.

tvättade igår, eller fick ju inte på apparaten så elin tvättade och i morse hängde jag tvätt... börjar kl halv sju i morgon så måste gå upp vid fem, gaaaaah jag är ingen mo4rgonpigg jäkel.

chatta med elsa nu, saknar henne. puss på dig esla.

...

usch vad jag inte tkr om att hitta på rubriker!!

kom precis från jobbet, är inte vad vid att stå upp i 8 h med en rast på 20 i mitten, mina fötter vill typ slå mig:P

fick reda på att daniel kommer till oslo på fredag, vad roligt då kan jag träffa bästa dannyboy :P

försökte få igång den där skittvättmaskinen förut, fatta ingenting så diskade istället.. tränade bara en snabbis för är helt slut. i morgon jobbar jag 9-18.

sooova, känns som jag inte sover ngt alls ju XD

pusshejs

kooooov

igår var de då fest! fick kuta till bussen som var 5 minuter för tidig, vi hann men vilka älgkliv det blev. kommer till julia som bor i ett supermysigt kollektiv med trevliga människor. till henne har vi emd oss lite allt möjligt eftersom vinmonopolet stängde 15 och efter 18 får man inte köpa alkohol i mataffärerna här, wiiiierd!

innan vi åker får vi lite panik över valet av kläder, vi har inte med oss några direkt partyoutfits så att säga. elin körde på jeans och t-shirt och jag körde på skjorna och tights. Vi kommer till tjejkvällen som visar sig vara ett födelsedagskalas med prinsess-tema.. OOOOPS! här kommer vi i jeans och tights på hennes 23 årsfest. ne fy vilken komisk situation. tjejerna var riktigt trevliga men kände nog attg vi skulle dra där ifrån ganska snart. pratade med en supernice kille från cape town som var här och jobbade som arkitekt designer eller va han nu sa. det fanns även en svensk kille som sprang runt och försökte sno folks dricka, jag skulle tro att han var ganska påtänd hela han. han fnittrade som en liten bäver och trodde han var jätte diskret..nooot! efter ett tag gick vi ner till vardagsrummet på nedervåningen och satte oss med julias romies och hans kompisar. Han var tysk och pratade flytande norksa efter 1 år, hjäälp!  vi diskuterade fucking åmål, jalla jalla, cops och massa andra svenska filmer. De älskade fucking åmål och tyckte det var himla roligt att vi hette agnes och elin, haha! gick till Vågen vid tolv och köpte en stor cider, 62 kr hur billigt som helst ju! blev helt glad :)

allt är stängt här i bergen på söndagar så igår köpte vi mozarella pizza så det ska vi äta med lite sallad på snart. mumms. har inte ätit kött på snart 3 veckor, det funkar fin fint.

denna veckan blir det mycket jobb. mån, tis, ons, tor, lör. bara å köra!

..

fraser island!


when the night is...light!

idag gick de fina fisken att jobba. gjorde riktigt fina lattes med hjärtan i, har äntligen lärt mig :P en del hjärtan ser lite roliga ut men över lag så är jag nöjd.  var på skatteverket idag med julia, en tjej jag jobbar med från norrköping. nu kommer förhoppningsvis snart ett skattekort och norskt personnummer!

cafeet har inte öppet på söndagar så i morgon ska jag och julia göra bergen. ska till vinmonopolet i morgon och checka in va de har att erbjuda sedan blir det förfest på julias kollektiv med en massa annat folk och sedan utgång, har dock ingen aning om var man ska gå i bergen men hittar säklert ngt trevlig ställe :)

har typ kramp i axeln, ajajaja!!
har även namnsdag idag, vilket linus påminde mig om, hade ingen aning. haha bra att man har koll..

nu ska jag bada och äta, har bara käkat knäckebröd och banan till frukost, havregrynen var slut. är inte så hungrig som jag borde vara .. hmm :/ efter maten blir de kanske träning, om jag orkar ;)

pussokram ses i stan

first day at work!




här bor jag!



måndag- lämna cv på 4 olika cafeer, mobilen ringer och en intervju är fixad
tisdag- intervju
onsdag-fick reda på att jag fick jobbet, heltid!
torsdag- börjar jobba
fredag- jobba
lördag- jobba

NAAAAAAAAAAAAAAJS!!!!!

berättar mer i morgon hur första dagen på jobbet var :)

nu blir de träning och lite keeeeek :P

OMG!



är då från och med i morgon heltidsanställd på café BIT i bergen!!

HIGH FIVE

YEEEEEEEEEEEEEES!

Är från och med i morgon heltidsanställd på BIT i Bergen!! NAAAAAAAAAAJS!!


blondie
en liten konversation:

A- jäkla stockholmsbloggare, de kan fasen inte stava!
E- vad då da?
A- jag menar de skriver alltid väl med två L och vem faan stavar kyckling på detta viset, cykling? jag blir så trött..
E- du menar cykling?
A- ehhh, oj då!! jaa.. men du fatta vad jag menar!

nu stod det ju visst cykling istället för kyckling, men ändå XD

I´ve just seen a face

kom hem från intervjun nyss och har precis tränat! intervjun gick bra tror ja men det skulle intervjuas fler personer och får reda på i morgon hur det gick. blev lite nervös när hon sa att de tänkte långsiktigt och inte ville anställa någon som slutade efter 3 månader. Jag berättade om fritidsresor och att jag eventuellt skulle jobba där i sommar, men att jag annars gärna stannade ett bra tag. cafet heter BIT och är något liknande det jag jobbade på i sydney, sallader, kaffe, mackor och massa mer. tjejen jag var på intervju med bodde i stockholm och jobbade med allt via telefon men flög till bergen ca 1 gång i veckan, herregud tänkte ja :p den andra intervjun jag skulle på vid tolv ringde jag återbud till, sa att jag skulle ringa tillbaka på onsdag om det fortfarande var aktuellt med intervju.

innan vi somnade igår såg vi på solsida, riktigt roligt.. haha, hur kan jag ha missat denna underbara serie. nu blir de till att se på hundtricket, som elin garanterar att jag borde se. elin ska på personal-träff ikväll, de ska åka skridskor..haha och spela hockey XD jag känner nästan lite för att stalka dem och kolla på när elin spelar hockey, vilken syn :)

NU SKA JAG BOKA BILJETT TILL OSLO.. sen blir de film!!

^^


wish me good luck!

morning!


<3

sitter just nu och bölar sönder.. läser en mkt fin bok av Jenny Downham som heter Innan jag dör. är i slutet av boken och tessa som har leukemi och snart kommer dör har skrivit ett brev till sin pappa där hon skriver hur hon vill ha sin begravning, låtar, klädsel och allt där till. rekomenderar verkligen denna boken även om den får en att gråta som ett litet barn. ska det verkligen vara så att en 16åring ska skriva till sin pappa hur hon vill ha sin begravning. usch nee fyy.. nu får jag läsa klarrt boken och hoppas på att de uppfinner en mirakelmedicin som gör henne frisk.

cancer är det värsta jag vet!!!

det går inte en dag utan att jag tänker på mig älskade farmor som gick bort den 21 januari 2006, hon var bäst och jag saknar henne hur mycket som helst. just nu tror jag hon är i himlen med min farfar, de sitter där och äter jordgubbar och skrattar åt allt roligt och dumt jag gör här nere på jorden. på torsdag är det fem år sedan...
jag älskar dig och saknar dig och hoppas vi ses en vacker dag på en vacker plats <3

...

nu rindge det en till tjej, så blir två intervjuer i morgon.. inte för jag riktigt fatta vad tjej nnummer två ville.. aja ska dit och snacka med dem i morgon vid tolv i alla fall!!

ring mobil ring, nee nu blir bada

En riktigt bra dag :)

elin är en bra tjej, hon sparkar till mej i baken och säger "agnes ffs, kom igen" och de gjorde ja.. så idag har jag gått runt till 5 olika ställen och lämnat CV. träffade världens trevligaste tjej, som jag bara ville krama, från sverige.. när jag var påväg hem från stan ringde mobilen...kaatjiing..Intervju i morgon kl 10. bara att köra!

nu blir de till och bada jacuzzi och ta hand om sig själv ett tag!!

nAAAAAAAjjjjjjjSSS


HIGH FIVE PÅ MIG!

yeeeees... ett steg närmare... nu blir det intervju i oslo den 28 januari.... har nu äntligen chansen att få ett litet drömjobb :P hoppas hoppas, håller tummarna för mig själv nu :)

pussokram ses i stan

<3

här var jag glad hela tiden, ack så lycklig jag var. det som gör en lycklig är att man träffar så älskvärda och fina människor som man kanske aldrig kommer träffa igen!! jag menar hur många av alla på kortet har jag träffat sedan jag kom hem från australien..två, och har bra kontakt med dem.. saknar er alla iaf :D


take this broken wings and learn to fly


fina tjejer som jag saknar!! vi har minnen och har gjort sjuka saker tillsammans..


men men... när jag vaknade.hmm..vid två.. hmm! inte okej jag vet.. så upptäckte jag en tofs på min  handled, inte gheller okej då jag fårr typ blodstopp i handen.. nu 4 h senare är jag fortfarande blå runt handleden.. usch och blää. har läst "innan jag dör", så hemsk bok men kan inte sluta läsa om lilla tessa med leukemi. fin bok som ger en mycket att tänka på.

chattade med syster som skaffat facebook idag, wooosh!! lyssnar på across the universe sound track... mumma vad fint..

börjar bli fett hungrig så ska väl sno ihop ngt roligt..

B T W..i morgon är det min dag då jäklar ska hittas på grejer :D

påssåkråmsesistan

bajsbrunt? nee, finbrunt


frisören agnes tog tag i elins hår.  hmm frisör kanske man skulle bli...ehh neej kanske inte!

whats the point!

opps... det var visst lördag idag vilket betyder...te, min rosa one piece och mjukistofflor, facebook, två och en halv man (gud vad fult på svenska), grönsaker med chilisås.. btw så fastnade en chili under min läpp som vägrade försvinna så nu svider de ngt extremt..

ska färga elins hår ikväll, wooohw, daradara, de ska bli brunt..

tog nyss en lång dusch, very najs... testade lite olika funktioner i jacuzzin...herregud va mkt knappar.. helt plötsligt börjar det komma vatten från sidorna..tekniska agnes slutade testa funktioner efter att ha blött ner halva badrummet...

gjorde en liten lista för mig själv förut... vad lätt man glömmer namn på folk!!

pussokram ses på stan

memories


hur kan man lämna ett fint ställe som detta... vad skulle jag hem och göra? jag vill tillbaka till OZ så förbannat jäkla mkt.. speciellt nu när jag bara soffhänger här i bergen.. vill tilöl varmare breddgrader sååå HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MKT!

idag blev de dubbelt träningspass..kommer ha fetisch träningsvärk i morgon...är ju kass på att sträcka ut efter ocksåååå...

pratade med mami, papi och elsa idag! myspyys..

regnstorm idag typ.. jag som tänkt att jag skulle powerwalka idag men hmm.. nee skulle inte tro de.. det enda jag haft på fäötterna sedan jag kom hit är stövlar, skitväder!

igår var det twilight maraton hemma hos elins kamrat maria. hur trevliga tjejer som helst den där maria och marie. FLOCKDJUR som sagt.. jag förstod till o med va de sa, yeees..alltid en start!

elin slutar jobba kl 21, då blir de til att färga hennes hår... najsfågelbajs

jagskastannakvarochintegeuppfastänattjabarakännerföratt.....

we no speak bergenischka!

har precis käkat och är mätt som en häst.. sitter och väntar på att tiden ska gå, ska till elins jobb och sedan blire filmkväll med två av hennes arbetskamrater.. intressant då jag antagligen inte kommer förstå så mycket av vad som sägs, men ska göra mitt bästa! det är ju trots allt fredag :P pusshejs

B.E.A.U.T.I.F.U.L


.


..

jaaaa usch vad suddig.. men vackert va de


..

jaaaa usch vad suddig.. men vackert va de


schteeek!


ligger och steker i Inverloc på sydkusten i Australien.. jag och elin åkte ju på en liten kampingsemester dit innan vi bytte farm för andra gången.. GEE mig värme.. här upplevde jag även en av de vackraste solnedgångar.. lägger upp bild på den snart.. mmm..

träningsvärk

började ju vår morgonträning igår... men hur faasen tränar man när man har sjuk träningsvärk.. min rygg är nog värst haha.. nu ska jag laga käääk.. blir grönsaks wook med röd curry..  sitter i mina fina fodrade toffelstövlar (eget namn) som jag fick av moster i julklapp.. hur goa som helst, det är kallt på golvet här så kommer användas mkt..

lyssnar på teddybears...

känns som det är mörkt dygnet runt här..

dagens skämt:
vARFÖR kryper norrmännen omkring på golvet i mataffärer?? joo, de letar efter lågpriser.. hahahaahahaha, jag skrattar ihjäl mig, NEJ! inte rolig.. ska komma på ett fint skämt tills en annan gång..


...


kan faktiskt vara världens sötaste!!

åhhhh, idag snöär det igen. jag vill ha ett jobb, klättra på väggar blir de till å göra snart! det känns somd e bara finns lediga jobb i oslo när man kollar på alla sidor med lediga jobb. det har gått tre dagar sedan jag var inne på jacobs gamla jobb och lämnade cv. de sa att de var jätte intresserade men vf ringer de inte bara då?! de kanske har tappat bor mitt nummer ;P nee men jag har sjukt dåligt tålamod..men jag döööör snart känns de som!! har skickat iväg referenser nu i alla fall till FR.. snälla rara kristina som jag jobbade med i kyrkan ställde upp och sedan alice från melbourne som jag jobbade med..

kommer med säkerhet ett till inlägg senare..PGA rastlöshet.. gaaah

tummen upp till mig!



så här duktig har jag precis varit! baka bröd är inget man gör varje dag.

fkkkkit!

ringde nyss angående telefonintervjun.. " vi tar halva intervjun på svenska och halva på engelska"..inte beredd, blir sjukt nervös och börjar stamma.. jag vet ju att jag kan prata helt okej engelska och så fakkar allt ut helt och hållet.. intervjun på svenska gick fint men usch och blää för den på engelska..åhhhh vf ska jag fkkaa till de hela tiden, förbannat, dett som var viktigt..

jag och elin började vår morgonträning idag.. först var det ut och powerwalka (enligt mig iaf) upp och ner, upp och ner... sedan blev det lite inomhusträning sedan frukost på de.. det varnliga, gröt med banan och syamjölk.. har gått och blivit vegetarian också btw, eller aa inte medvetet men de funkar gött...

ingen bra dag idag, kooooooov! behöver dessutom fler referenser och vet inte hur jag ska få tag på dem härifrån.. har ju pratat med peder martinsson om att han kan vara min referens, men det gjorde jag juu för ca 1 år sedan och de ville gärna ha en till, vem ska jag då få tag på? får fundera lite till på det här..


word..

vem är världens bästa då?? joo jaaag! jag hängt tvätt, diskat, handlat och lagat tacos. nu väntar jag bara på att sambon elin ska dyka upp så jag kan få äta ngt. har börjat med en fett onyttig grej. jag äter inget förens kvällen.. så idag när jag kom hem från handlingen fick jag akutmåilla... var helt säker på att jag skulle spy så jag gcik ut på verandan och ställde mig, hörde grannen och fick springa till toan istället.. sitter på toan i säkert 20 minuter utan att det går över..efetrsom jag bara ätit en apelsin så kom det inte upp så mkt.. la mig i badet och mådde mkt bättre efter att jag badat.. det var riktigt otäckt eftersom det var inte "vanligt illamåående" utan men " oj, jag kommer dö" illamåående..

handlade toapapper idag, guud vad tråkigt..tog det billigaste toapappret de hade, blir la som att torka sig med bark i arslet men hur tråkigt är de inte att lägga ut 100 spänn på toapapper, neee.. så istället köpte jag tacosgrejer..

ELIN KOM HEM:::JAG VILL HA MAAAAT::

får jag inte jobb snart komemr jag gå under, kommer börja åka buss runt om i norge, blir konstnär, få städmani, köpa längdskidor, åka pulka... ge mig ett jobb!!

inatt blir min första natt i sängen...mumms, riktig sömn för första gången sedan jag kom till bergen hoppas ja på...

nee nu ska jag vika tvätt, skulle bli en bra husmor..eller njaaee då skulle jag garanterat börja räka prickars på hushållspappret.. sheeet yrar ja nu eller..känner mig inte helt hundra... MAAAAAAT


spain



Thailand 5 månader...hoppas hoppas hoppas!!

...

swedish house mafia på göhsta volym och städning, fin kombination.. har nu äntligen plockat upp allting ur resväskan och känner mig hemma..

ikväll blir det till att ta hand om sig lite. ska bada i jacuzzin som är way to big för badrummet vi har...det blir peeling, skrubb, ansiktsmask, bok och musik!!

får nog sänka musiken lite nu för snart flippar väl elin och jacob ut på mig :P


soooool!

Narnia var bra... har nog aldrig varit i en så stor och fin biosalong, sheet. fula glasögon dock...sköna stolar somgick att sälla bak om man ville :P me likE!
jag och elin har gått runt i regn och snö hela dagen, pisseblött..tack för mina stövlar...

>lend me your ears and I´ll sing you a song<


lycklig... men ack så tugnt!!

chattade med min bejb hullan igår.. så roligt att äntligen få lite tid och prata igenom allting som hänt, när vi träffas, shiit vi komer behöva en vecka för att berätta allting för varandra... saknar henne.. men förhoppningsvis hälsar jag på henne om några månader:) jag ska förhoppningsvis även hälsa på söta maria på NZ :P puss på er...

ni är ju trots allt några som läser här så kom igen kommentera, blir liksom lite roligare då :P

idag åker jacob hem, synd men ska bli himla gött att få sova i en säng och inte på en madrass i vardagsrummet.. blir liksom inte så mycket sömn.. körde bartenderskolan-maraton inatt... vanita är lovely!! hahaha..

nu blire staden och kolla upp ltie grejer och sedan Narnia 3D... :P najs

måste bara skriva om ngt jag såg på rapport nu i morse..  i dag går mina tankar till alla fina hästar som blir utsatta för övergrepp (såg på rapport i morse)... det finns sjuka människor !!

later

take a sad song and make it better!



lilla humpfrey som jag och elin fick ta lite extra hand om, världens sötaste varelse..

har varit vaken till ca kl 5 i morse, andra natten i rad det händer att jag inte kan sova.. jag sover i vardagsrummet nu tills jacob åker. det går typ inte sova där så jag behöver ha helt kolsvart när jag sover, tro fasen inte då att de är en gatulampa precis utanför som lyser in på mig. sedan springer det folk kors och tvärs känns det som, inte sant men alltid när jag precis har somnat kommer någon hem..känns så i alla fall! har totalvänt på dygnet också för den delen.. JAG BEHÖVER ETT JOBB! kommer vara vrak och klättra på väggar snart annars.. elin gick precis till jobbet och jacob jobbar också, så nu ligger jag häär vid datorn och kollar på "kvinnors hemliga liv", det bästa jag kunde hitta.. ska se om en biffkvinna (bodybuilder) nu..

i morgon blir det till att gå raka vägen in på jacobs jobb och bara " hej, ge mig ett jobb nu"..orkar inte vänta längre och dessutom gör han sin sista dag idag så får lösa det här själv :P

det pisseregnar här så ut känner man ju inte heller för att gå.. och mat vill man inte heller ha när man bara degar.. ska nog käka tillsammans med jacob när han kommer hem sen..

later bitches XD mahahaha

nybadadochtrött


livingrooooooom!


älskar marius världskarta.. han har prickat för alla länder han varit i... JAG ÄR FETT AVUNDSJUK!! han har typ varit i hela världen på de mest konstiga ställen.  han jobbar innom marinen så han reser en hel del.. kanske skulle firra ett jobb där:P

kööök!


BERGEN



dålig bild men i denna staden bor ja :)

dumkadunki!

vaknade vid åtta när jacob skulle till jobbet... låg och läste till tio, fick lite ont i huvudet..tänkte jag sover lite efter som jag sovit dåligt inatt så kanske det går över...vaknade nu vid tre igen..opps, huvudet gör ännu ondare!  får fixa ngt och käka och sedan dra in till stan för lite frisk luft!! jag hatar att må kasst!

minns ni detta gott folk? :P


hej mitt vinterland


cpcpcpccpcp!!

snön yr utanför fönstret.. hade tydligen pratat i sömnen som en dåre inatt.. elin trodde jag försökt prata bergen-norska eller ngt, helt obegripligt var det i alla fall!

söker jobb för fullt.. fick en fin kommentar från alex som är och säsongar...jag vsaknar dig med och önskar jag var hos dig i backrna nu!! om jag blir rik och frå ett jobb kommer jag till Schweiz och hälsar på.. nu när jag evt att du läser här kan jag ju säga att magnus drar på roadtrip i canada för att hälsa på våra underbara canadickar Megan och Christina, det blir roadtrip..är vi på är hans fråga??! jag är på om jag blir miljonääär.. vilket jäkla förbannat tjat om dessa förbannade pengar.!

jag söker jobb...blir helt fyrkantig i hjärnan av att sitta såhär länge vid datorn..! elin och jacob jobbar..lyssnar på svensk musik ..

känns skönt att befinna sig på en ny ort..

Ikväll tänker jag på daniel, min lilal bartender...emma, som ska flytta :) och min kära familj:D:D


the law is the crime!

filosofi från tåget, oslo-bergen!

sist jag satt på detta tåg hade jag min vän eli nielsen med mig, kan ju säga att det var ganska så mkt roligare än att åka själv.
då var man förväntansfull och lyckligt ovetande om hur svårt det skulle vara att hitta bostad i bergen.

var hos anna med daniel och alex innan jag satte mig på tåget till oslo. riktigt fina vänner man har, uppskattas.
vi spelade spel och det var seriöst längesedan jag skrattade så hårt som när anna skulle göra charader, hon skulle vara arg. hahaha..
hann inte prata så värst mkt med andra vänner innan jag åkte då jag åkte över gränsebn till norge alldeles för fort.
snackade lite med elina och tuttas som befinner sig i malmö, den lilla pojken har hittat hem :) när jag börjar studera vill jag nog också
bosätta mig i södra sverige, mysigt..

på tåget till oslo satt jag först i en vagn med en barnfamilj. efter 1 h med gallskik från ungarna så bytte jag vagn.
stackars barn och stackars mig som behövde stå ut med deras gap, stackars föräldrar...  
efter ett tag somnade jag och sov sött i ngt som liknade en sittande fosterställning. försökte
prata lite med konfuktören för att vänja mig vid noska, han var dock inte så pratglad så jag gav upp efter ett tag.. surgubbe :P

så nu sitter jag här och filosoferar..synd att de är nörkt ute för tågresan mellan oslo och bergen är så vacker..
sist jag åkte var det dag och man såg alla fina berg osv. har lite småpanik över min biljett, har bah ett referensnummer
som jag ska säga men  grejen är att norskan som de snackar i bergen är lite smått obegriplig.

så fort jag kommer fram till maruis hus så ska jag hoppa i min one piece och mina fina tofflor jag fick av moster i julas..myys!

nee fasen man skulle nog ta och försöka sova lite, kommer vara fett trött när jag kommer fram annars.
en liten fågel viskade i mitt öra att elin ska möta mig poå stationen, söta lilla elin :)

måste berätta om en wierdoo dröm jag hade för ngn dag sedan. jag har ju slutat jobba på hemtjänsten och tror att denna dröm
symboliserar att jag saknar mina gamlingar lite XD jag drömmde nämligen att jag jobbade på ett sadistisk gruppboende
där de skulle döda ngra stackars pensisar som hade fått löss, allt detta för att personalen skulle slippa få det själva.
penrionärerna stängdes in i en insolerad cell och skulle bara vänta på dommedagen. jag snäll som jag är räddade dessa stackare och rymde med dem genom bubbelhissen
(en hiss som jag alltid drömmer om.. har i mina drömmar varit i karlstad och hälsat på berra och jessica och de hade också bubbelhissar)... men men jag rymde med     
gamlingarna och snodde ens kudde. på morgonen när jag vaknade trodde jag att jag fått löss eftersom jag sovit på en av deras kuddar... luddig berättelse om en wierdoo dröm.

en annan fin grej jag gjorde i sömnen. jag är sedan länge en känd sleepwalker och pratar en hel del i sömnen gör jag också. jag sov över hos jessica och mitt i
natten hade jag tydligen krypit upp till henne och börjat knacka henne på axeln.. hade sagt ngt i stil med "psst, jessica..jag vet vad vi ska göra nu, jag har en plan"
är man sjuk i huvudet så är man.. aja men men.. hoppas att jag slipper gå eller prata i sömnen nu här på tåget. vem vet man kanske går fram till någon och grabar rumpa XD

natti nattii.. uppdatering från regnstaden i morgon..

the law is the crime

later bitches XD hahahahaha

retards!


inte okej, eller joo om det är 45 grader så är det okej att bada i centrala syndey!

coogee med elin!

SHAAARK!


naaw


förra nyåret spendferades under dessa klumpedunser!!

hullan!

Sång till julia (friheten)

hullan min vän, du varit borta för läng..kom nu hem till lilla fula trollhättän..mina rimm slår bäst du ser på denna bild ut som en häst.                     neee.. ja lägegr änna ner de här... jag saknar dig i alla fall hullis

jåg kan icke såva!!



men jag chattar men en mkt fin tjej på andra sidan jorden...puss på dig!

en klok person sa till mig idag " det bästa med en bärbar datorn är att man kan ta med sig den precis överallt..till o med på toa" hmm.... får änna testa detta kanske! njaa, haha får se hur de blir med den saken..

bra ide... ja ska lägga upp bilder...yeeees... bye bitches XD

gocart, skidor och myys!

idag har de hunnits med en hel del. packat till norge, köpt stövlar (ska man till ebrgen som är regnsäkrast i världen eller ngt) kan de behövas,

åkte skidor med berra, kommer vakna upp i morgon och tro att jag blivit öbverkörd av en ångvält..faan vad jag ramlade. åkte i en fet nerförsbacke och vänsta skidan börjar dra ut åt skogen av ngn konstig anledning. jag tänker inte på att jag kunde flytta in skidan utan de jag tänkte var i princip "faan vad ont de här kommer göra" och de gjorde de också...jag rent ut sagt flööög in i skogen med huvudet före. som tur va var berra lite efter så han hann inte se min fina vurpa, måste ha sett sjukt komiskt ut..även om de gjorde ont så skrattade jag där jag låg i snön. sedan skulle jag bestiga en fet backe och började saxa, såg dock inte ut som de enligt oscar, och mitt i allt så glider skidorna åt varistt håll och jag går ner i ngn slags spagat, attans vad vig man var då XD när vi äntligen är i mål så ska jag ta sats för att komma ikapp mr berndtsson och vad händer då, joo skidorna stannar kvar på platsen och jag faller framlänges..detta hände prtecis utanför skidstugan...PINSAMT! men det var ett äventyr..efteråt drack vi te och oboy, åkte till siba och lagade pasta och köttfärssås..mumms!!

sedan var de tid för gocart.. som vanligt så äger jag och slår hela familjen.. körde 3e snabbast på hela dagen nere på gocartcentret!! får skryta lite nu för att få upp självkänslan lite efter mitt misslyckade skidåksförsökXD  efteråt blev det middag i staden för att sedan hämta upp linisson och åka hem till mig för att packa lite till... hämntade även upp lite grejer åt jacob.. har oroat mig för att de inte ska få plats i resväskan men de var ju nästan ingentingl.. cornfärs, finns tydligen inte i norge!!

i morgon bär det av till norge, bergen igen! ska ge mig fasen på att bli rik denna gången.. vill bara iväg till NZ och sydamerika..jag och amanda har högflygande planer när de gäller det sistnämnda.. bungyjump på Nya zeeland....ja tack!

fick just fint julkort från bästa vännen i ozzyland...puss på dig..


en tilL!


lite bild från kvällen! 10/11


take a bad song, and make it better!



nyårslöfte = börja blogga, njaaee skulle inte tro de! hmm, så vad håller ja då på med! joo tänkte väl helt enkelt testa på det där som alla andra gör nu för tiden..BLOGGA! yes, äntligen! inte för att de är jätte nytt, har ju haft en liten hemlisblogg för mig själv, jag menar orka skriva dagbok när man helt enkelt bara kan skriva på datorn, simpelt.

nyår var fint..fest i elefanten som ja och annis ordnat. mkt fint folk. mkt dans. mkt fulla människor. fina fyverkerier. konstiga lekar ala agnes och anna.  går tyvärr inte att jämföra riktigt med sydney förra året...men var riktigt fint.

tror jag håller på att bli lite depresst, för lång tid spenderad i kära thn. borde kanske åka till Bergen, men ojjj jag åker ju redan på tisdag till elin och jacob..ska bli miljonär...

i morgon blir det skidåkning med min kära vän oscar berndtsson, ska äga spåret och berra :P

nu blir de SNAAAARK! eller ska man kanske avsluta med, bye bitches? :S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0